top of page

Wie ben ik?

Wat leuk dat jullie op mijn website komen kijken!

 

Ik ben Naomi Winters-Knoppers en ik woon samen met mijn man en dochter in Swartbroek, Weert.

In het dagelijks leven ben ik leerkracht van groep 7/8 op Basisschool Leuken in Weert, daarnaast heb ik een eigen bedrijfje: Ik Hou

De eerste vraag die ik vaak gesteld krijg is: wanneer ben je met taart begonnen?

 

Sinds 14 Februari 2012 is Ik Hou Van Taart een bedrijfje, toen heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, maar dit is niet het moment dat ik besmet geraakt ben met het taarten-virus.

Dit was twee jaar eerder, Halloween 2010, voor deze gelegenheid wilde ik cupcakes decoreren en kwam ik terecht bij de Bakwinkel in Maasbracht.

Daar heb ik alle spullen gekocht voor de cupcakes én een taart decoratieboek.. alleen maar om even in te kijken maakte ik mijn man wijs...

Maar dat was eigenlijk het moment waarop het "mis" ging.

Vlak daarna heb ik mijn eerste taart gemaakt, dit deed ik gewoon in mijn eigen keuken.

In mijn vriendenkring was blijkbaar een grote behoefte aan gedecoreerde taarten want ik mocht de een na de andere taart maken, en niet lang daarna ook voor kennissen, en voor vage bekenden.

Toen ook de vrienden van vrienden en kennissen een taart wilden bestellen, en ze ook workshops wilden gaan volgen heb ik me ingeschreven bij de KvK.

 

Sinds die tijd is er ook een hoop veranderd.

Zo gaf ik mijn eerste workshops aan 2 personen aan de keukentafel.

Daarna ben ik de workshop op lokatie (bij de mensen thuis) gaan geven, en dat beval prima.. het was alleen jammer van de mensen die maar met 1 of 2 de workshop wilden komen volgen.

Ik kon met mijn workshops terecht bij Mangér Mangiare, een kookstudio in het centrum van Weert. Hier heb ik een heel aantal maanden met plezier mijn workshops gegeven. Toch zaten hier nadelen aan; de beperkte tijden waarop ik met de workshops terecht kon, en de parkeerproblemen in het weekend in het centrum.

Ik ben mijn workshops gaan geven in de teamkamer van de Odaschool op Boshoven (de school waar ik jaren met plezier gewerkt heb), hier konden 16 personen terecht.

Niet vlak daarna ben ik mee gaan doen met deal via Wowdeal, dit liep zo goed dat ik ook benaderd ben door Social deal en afgelopen Juli heb ik daar ook de eerste deal gehad.

Ondertussen begon ons huis flink uit zijn voegen te groeien, ik kwam ruimte te kort voor al mijn taart spullen.

We hebben toen een mooi huis gevonden in Swartbroek, waar ik nu ook naast ons huis een apart Atelier en Workshopruimte heb.

In deze ruimte is plek voor 8 personen waardoor het weer wat intiemere workshops zijn dan voorheen,wat erg fijn is!

Nu maak ik al mijn taarten en geef ik al mijn workshops in Swartbroek (Weert) in Limburg.

 

In die tussen tijd ben ik ook de PME professional course gaan volgen, en heb ik over de loop van de tijd heel veel gespecialeerde masterclassen en cursussen gevolgd, bijvoorbeeld: suikerbloemen op draad maken, boetseren, 3D taarten maken, een grote roos maken etc.

Ook heb ik me heel veel technieken eigen gemaakt, bijvoorbeeld: schilderen met cacaoboter, werken met eetbaar kant, werken met de airbrush, werken met gesmolten suiker (isomalt) etc.

 

Ik heb door de jaren een trouwe klantenkring opgebouwd, veel van de mensen die bij mij workshops komen volgen zie ik tijdens andere workshops weer terug.

Ook mensen die een taart bestellen zie ik vaak terug, zo heb ik voor een aantal kinderen al 4 jaar op rij de verjaardstaart mogen maken!

 

Sinds 2013 ben ik vrijwilliger bij Icing Smiles, waarvoor ik regelmatig taarten maak voor zieke kinderen.

 

En sinds 2014 zit ik in het vaste team van de Mjam Taart, wat betekend dat je me in veel van de edities van Mjam Taart zult tegenkomen (naja.. mijn taarten in ieder geval ;))

 

Voor voorbeelden van de door mij gemaakte taarten verwijs ik jullie door naar het fotoalbum!

 

Heel erg bedankt!

 

Naomi Winters-Knoppers

 

 

 

  • facebook-square
  • Pinterest-Square

Ik Hou Van Taart Weert,Limburg : Workshops, bruidstaarten, taart, kinderfeestjes ©2015 IkHouVanTaart kvk 52045994 

bottom of page